22 maart 2013

Tempo review

Enkele dagen geleden kreeg ik als TRND partner een Tempo tissue starterspakket thuisgestuurd om te testen. Vandaag een review over de producten die in het pakket zaten. Iedereen zal vast Tempo kennen als zachte en sterke zakdoekjes. De verpakking heeft nu een tijdelijke eigentijdse stijl gekregen:
Om de tissues altijd binnen handbereik te hebben, vindt ik het handig om de doos op te hangen aan de muur, erg handig voor als je kids hebt met alle knoei en schoonmaakmomentjes. Deze tissue box is echt superhandig voor gezinnen of om in de auto neer te zetten. Er zitten 80 tissues in een box. De zakdoekjes van Tempo zijn overigens altijd 4-laags.Ook nieuw zijn de Complete Care zakdoekjes, speciaal ontwikkeld voor verkoudheid, welke Ademvrije-olie en verwenndende balsem bevatten. Dit verlicht de ademhaling en kalmeert de geirriteerde huid rondom de neus bij verkoudheid.


Ik ben zeker van plan weer Tempo aan te schaffen, vooral de speciale doekjes voor verkoudheid, ik heb ze namelijk voor de kleine gebruikt en vond ze ideaal, vooral de kalmerende geur.

Wil jij ook gratis producten testen? Schrijf je dan nu in bij www.trnd.nl en wordt ook TRND-partner!


xoxo, ParoGeen opmerkingen:

Een reactie posten